Сигнали за окаяното състояние на важната пътна отсечка, свързваща село

...
Сигнали за окаяното състояние на важната пътна отсечка, свързваща село
Коментари Харесай

Стефан Петров - Машината и ОЗБГ за един път без стопанин до Дебелт

Сигнали за окаяното положение на значимата пътна права, свързваща село Дебелт с няколко други селища, частни компании и затворническо общежитие " Дебелт ", стана причина Организацията за протекция на българските жители " да се заеме със случая при започване на 2022 година По-малко от месецслед запитвания до Областна администрация Бургас, АПИ и Община Средец се оказа, че пътяте ничия благосъстоятелност.

Със съдействието на лидерана ОЗБГ - Стефан Петров, по прочут като Машината, общинската администрацияв Средец пое ангажимент да стартира процедура по " осиновяване " наотсечката, с цел да може да тя бъде включена в програмата за планови поправки на Общината, да бъдатгласуванисредства за нея и тя да бъде възобновена. Този развой обаче е муден и лишава време.

" При инспекция на място още при започване на 2022 година се убедих,че този път е посипан с големи дупки, неравности, липсва асфалт... Всичко това прави прекосяването на транспортни средства по него рисково, основава сепредпоставка за пътнотранспортнипроизшествия ", разяснява Стефан Петров.

Сега, 18 месеца по-късно се оказва, че част от правата към този момент е асфалтирана.

" Разбрахме, че дейностите са по самодейност начастна компания. Вярваме, че в обозримо бъдеще Община Средец ще оправи и другата част от пътя и то преди да има съдбовен случай, тъй като по този път всекидневно минават леки коли и камиони, и е от значително значение освен за село Дебелт, само че и за общината ", разясниха от ОЗБГ.

От ОЗБГ сервира откровени благодарности на компанията, която асфалтира част от пътя и го направи безпроблемен за прекосяване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР