Шофьорите да карат с повишено внимание на път II-58 Черноочене

...
Шофьорите да карат с повишено внимание на път II-58 Черноочене
Коментари Харесай

Разчистват паднали дървета на пътя Черноочене-Асеновград и Ардино-Кърджали

Шофьорите да карат с нараснало внимание на път II-58 Черноочене – Асеновград и път III-865 Ардино – Кърджали. От тежкия сняг са паднали и потрошени голям брой дървета край пътя. Четири екипи на Областно пътно ръководство – Кърджали и на пътноподдържащата компания работят за разчистването им.

Преминаването на моторните транспортни средства се реализира без ограничавания. Двете пътни артерии са проходими при зимни условия в двете направления.

До края на деня ще бъдат отстранени падналите клони и дървета сред Паничково и Жълт камък на второкласния II-58 Черноочене – Асеновград, както и по цялата дължина на път III-865 Ардино – Кърджали.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат със скорост, съобразена с пътните условия.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В организацията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за положението по републиканските пътища.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР