От 14 часа днес, 15 май, до 14 ч. на

...
От 14 часа днес, 15 май, до 14 ч. на
Коментари Харесай

Важно за шофьорите! Забраняват камионите по част от АМ „Хемус“ заради авариен ремонт

От 14 часа през днешния ден, 15 май, до 14 ч. на 17 май, петък, се лимитира придвижването на тежкотоварни транспортни средства над 12 т от 35-ти км до 30-ти км (пътна връзка „ Витинска река “) на автомагистрала „ Хемус “ в посока София, заради спешен ремонт на виадукта при 34-ти км, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".
При осъществяване на спешните действия тежкотоварният трафик за София ще се пренасочва по обходен маршрут от 35-ти км по служебна пътна връзка, по път I-1 София – Ботевград и ще се връща на Автомагистрала „ Хемус “ при пътна връзка „ Витинска река “ при км 30-ти км. 
Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания.
Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.
Промени в организацията на придвижването до 7 юни има и сред 20-и и 21-и км на Автомагистрала „ Тракия “, в посока София, за ремонт на селскостопански подлез. Трафикът минава в двете посоки в ремонтираното платно за Бургас, а скоростта сектора ще е до 50 км/ч.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР