Седмицата на изборите стартира с ударен брой на Марица! Акцентите

...
Седмицата на изборите стартира с ударен брой на Марица! Акцентите
Коментари Харесай

Четете в Марица: Нова жалба блокира ремонти за 3 млн. в Пл...

Седмицата на изборите започва с ударен брой на " Марица "! Акцентите ще ви убедят, че покупката му е наложителна на следващия ден сутринта:

 

Нова тъжба блокира поправки за 3 млн. в 3 региона на Пловдив                                         
Уличните поправки в трите региона на Пловдив - „ Южен “, „ Централен “ и „ Западен “, буксуват към този момент две години. От началото на 2021 година Община Пловдив пуска и приключва социална поръчка за 3 млн. лв., макар че най-много в регион „ Южен “ има безчет улици с разрушена настилка.

 

Темата на „ Марица “: Електронното таксуване в градския превоз - задача /не/възможна                                   
С нови 12 млн. лв. Общината подхваща втори опит да модернизира услугата, до момента в който водачите в доста от автобусите все по този начин са като многоръкия Шива - късат билетчета, въртят кормилото, упътват пасажерите и наблюдават за реда. 

 

Отдавна сме в Трета международна война, в която европейците са единствено пешки

твърди Боян Чуков в изявление пред „ Марица “ . Руската войска заплаща тежък налог на ползите на олигарси, поради които Путин прави странни пируети.

 

Пробивът под Централна гара стигна до ул. „ Димитър Талев “                                          
Строителството на пробива под Централна гара стигна съвсем до ул. „ Димитър Талев “. Десетина метра разделят пътното платно от оградата, „ захапала “ част от секторите на автогара „ Родопи “.

 

Камикадзе с фирмена кола лети със 108 км/ч на Цариградско                                           
Водач прелетя с фирмена кола по бул. " Цариградско шосе " в Пловдив и бе сниман от полицейска камера. Шофьорът  бил засечен с 108 км/ч. при позволени 50 км/ч. в градски условия. По-късно получил честитка и бил поканен да си получи акта. Санкцията за полета била санкция в размер на 750 лева, взимане на книжката за период от 3 месеца, както и лишаване на 12 контролни точки. 

 

Запалиха Факела на мира в Момчиловци, Валя Балканска - почетен факлоносец 
За мир в политиката, обединяване за добруването на народа и връщане на изконните полезности на българина - за това приканиха от Момчиловци на специфична гала по запалването на Факела на мира. Символът бе инсталиран и открит в Седмицата на мира в парка в центъра на курортното родопско село.

 

Топлоелектрическа централа „ Марица-3 “ проработи, 5 мобилни станции наблюдават въздуха                                         
Пет мобилни станции към Изпълнителната организация по околна среда (ИАОС) наблюдават непрекъснато за превишения на нормите на замърсяване на въздуха в Димитровград. Станциите са ситуирани в града след постъпило в РИОСВ-Хасково писмо от оператора на Топлоелектрическа централа " Марица-3 "  за желанието му да стартира разпалване сутринта в събота, оповестиха от инспекцията.

 

Пореден туристически връх през юли в Пловдив                                      
Юли се оказва пиков месец за пловдивския туризъм, демонстрират данните на Национален статистически институт за интензивността на местата за настаняване в региона. Ръстът на туристите в града на годишна база през седмия месец е цели 16,3% по отношение на юли 2021 година, което значи, че са осъществени общо 137 200 нощувки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР