Създателят Хари Ешкенази е щастлив от възможността да представи на

...
Създателят Хари Ешкенази е щастлив от възможността да представи на
Коментари Харесай

Изтече Току-Що, Още Никой Не Знае! Няма Да Повярвате С Какво Се Захвана Бившата Тв Водеща Ани Цолова!

Създателят Хари Ешкенази е благополучен от опцията да показа на младата публика нетрадиционен синтез от театрални изкуства – класическа музика, спектакъл, на фона на видеопрожекции и кино музика…

В заключителните концерти на „ Фортисимо в клас “ ще се включи известната водеща от „ Тази заран “, а след това и от „ Здравей, България “ Ани Цолова. Тя и Плевенската филхармония ще бъдат домакини на програмата на 20 април. Миналото лято Цолова ненадейно изчезна от ефира на „ Нова “, като малкия екран популяризира подозрително прессъобщение, че тя приготвя лично предаване. Заговори се, че медията има политически ползи, които са в прорез с идеологията на Цолова. Тя по този начин и не се завърна в ефир и бе сменена в " Здравей, България " от колежката си от Българска национална телевизия Аделина Радева.

Първият заключителен концерт на „ Фортисимо в клас “ ще бъде в София на 28 март, още веднъж с гостоприемството на Софийска филхармония и зала „ България “ и водещ Александър Кадиев. Симфониета Враца и Ана Пападопулу ще са последваща спирка на 29 март, Пловдив ще вдигне завеса на 18 април с присъединяване на Юлиан Вергов и Пловдивска Опера. Последен акомпанимент и край ще даде Симфониета Видин, написа дир.бг.

Изненадите за всички пет концерта – съвременен микс от бийтбокс и гъдулка са задача на Адриана Николова-Печенката и Десислава Тодорова. Дирижира маестро Максим Ешкенази. „ Фортисимо в клас “ се реализира с финансовата поддръжка на фондация „ Америка за България “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР