Сайтът Glassdoor наскоро публикува класацията си за най-добри работодатели през

...
Сайтът Glassdoor наскоро публикува класацията си за най-добри работодатели през
Коментари Харесай

Най-добрите работодатели в света през 2018г.

Сайтът Glassdoor неотдавна разгласява класацията си за най-хубави работодатели през 2018г., базирайки изчисленията си на най-искрената допустима мерна единица - мнението на чиновниците.

Сайтът разрешава на хора да оставят детайлни ревюта и оценки за качествата на фирмите, за които работят, и е международен извор на информация по отношение на изискванията на работа в хиляди организации.

Интересно е да надникнем в някои от аргументите, които хората са изтъквали като най-атрактивни и удовлетворяващи при работата им с избрани компании.

Класацията на Glassdoor за най-хубави места, където да търсим работа през идната година, е управлявана за трети път от Фейсбук. Според данните, съществена причина за това не са високите заплати или ултра-модерните офиси, а опцията да работиш за артикул, който има въздействие върху живота на милиарди хора.

 Офисът на Гугъл в Лондон.

Офисът на Гугъл в Лондон.

Ситуацията е същата и при колоса Гугъл, който зае петото място за най-атрактивен шеф. За чиновниците на Гугъл най-ценният аспект от работата им не е доста над междинното възнаграждение, а още веднъж опцията да си част от нещо толкоз огромно и значимо.

Въпреки че тази наклонност наподобява устойчива и рационална, в компании като Microsoft (39-то място) и Apple (84-то място), фактът, че работиш върху международен артикул не е задоволителен, с цел да компенсира по-ниско възнаграждение, сложни покачвания или неприветлив мениджмънт - по тази причина тези две компании са надалеч от топ 20.

Пълната ранглиста на Glassdoor Top 100 може да видите тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР