Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, председател на Общоруското офицерско събрание, призова

...
Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, председател на Общоруското офицерско събрание, призова
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕ: Руски генерал поиска оставката на Путин заради конфликта с Украйна

Руският генерал-полковник Леонид Ивашов, ръководител на Общоруското офицерско заседание, прикани президента Владимир Путин да хвърли оставка, тъй като с нападателните си дейности против Украйна заплашва съществуването на федерацията. Ивашов съобщи, че сега никой не заплашва сигурността на Руската федерация, която поради дейностите си през последните години е попаднала в интернационална изолираност.

" От президента на Руската федерация желаеме да се откаже от незаконната политика за предизвикателство на война, в която Руската федерация ще се окаже сама против обединените сили на Запада, да се основат условия за използване на член. 3 от Конституцията на Руската федерация и да подаде оставка ", се споделя оюе

Днес човечеството живее в очакване на война. А войната е неизбежна загуба на живот, заличаване, страдалчество на огромни маси от хора, заличаване на нормалния метод на живот, нарушение на виталните системи на страни и нации. Голямата война е голяма покруса, нечие съществено закононарушение. Така се случи, че Русия е в центъра на тази идна злополука. И може би това е първият път в историята й.

Преди това Русия (СССР) водеше насилствени (справедливи) войни и като предписание, когато нямаше различен излаз, когато виталните ползи на страната и обществото бяха застрашени.

И какво заплашва съществуването на самата Русия през днешния ден и има ли такива закани? Може да се твърди, че в действителност има опасност – страната е на път да приключи своята история. Всички жизненоважни области, в това число демографията, непрестанно деградират, а скоростта на изгубване на популацията чупи международните върхове. Деградацията има систематичен темперамент и във всяка комплицирана система унищожава един от детайлите може да докара до колапс на цялата система.

И това съгласно нас е главната опасност за Руската федерация. Но това е опасност от вътрешен темперамент, произлизаща от модела на страната, качеството на властта и положението на обществото. А аргументите за неговото образуване са вътрешни: нежизнеспособността на държавния модел, цялостната некадърност и липса на професионализъм на системата на властта и администрацията, пасивността и дезорганизацията на обществото. В такова положение никоя страна не живее дълго.

Що се отнася до външните закани, те сигурно са налице. Но съгласно нашата експертна оценка те сега не са сериозни, директно застрашавайки съществуването на съветската държавност, нейните жизненоважни ползи. Като цяло стратегическата непоклатимост се поддържа, нуклеарните оръжия са под благонадежден надзор, групировките на силите на НАТО не се построяват и не демонстрират заплашителна интензивност.

Следователно обстановката, която се разпростира към Украйна, е преди всичко изкуствена, наемна за някои вътрешни сили, в това число Руската федерация. В резултат на разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, в което Русия (Елцин) взе решаващо присъединяване, Украйна става самостоятелна страна, член на Организация на обединените нации и в сходство с член 51 от Устава на Организация на обединените нации има право на самостоятелна и групова отбрана.

Ръководството на Руската федерация към момента не е признало резултатите от референдума за независимостта на ДНР и ЛНР, до момента в който на публично равнище повече от един път, в това число по време на преговорния развой в Минск, акцентира принадлежността на техните територии и население към Украйна.

Също по този начин нееднократно на високо равнище е говорено за желанието да се поддържат естествени връзки с Киев, без да се отделят специфични връзки с ДНР и ЛНР.

Въпросът за геноцида, осъществен от Киев в югоизточните региони, не беше издигнат нито в Организация на обединените нации, нито в ОССЕ. Естествено, с цел да остане Украйна другарски комшия на Русия, беше належащо тя да показва привлекателността на съветския модел на страната и властовата система.

Но Руската федерация не се трансформира в такава, нейният модел на развиване и външнополитическият механизъм на интернационално съдействие отблъскват съвсем всички съседи, а и освен.

Придобиването на Крим и Севастопол от Русия и непризнаването им като съветски от интернационалната общественост (и затова големият брой страни в света към момента ги считат за принадлежащи към Украйна) безапелационно демонстрира неуспеха на съветската външна политика.

Опитите да се „ обича “ Руската федерация и нейното управление посредством ултиматум и закани за потребление на мощ са безсмислени и извънредно рискови.

Използването на военна мощ против Украйна, първо, ще сложи под въпрос съществуването на самата Русия като държава; второ, вечно ще направи руснаците и украинците смъртни врагове. Трето, ще има хиляди (десетки хиляди) мъртви младежи, здрави момчета от едната и от другата страна, което сигурно ще се отрази на бъдещата демографска обстановка в нашите умиращи страни. На бойното поле, в случай че това се случи, съветските войски ще се изправят освен против украински военни, измежду които ще има доста съветски момчета, само че и боен личен състав и техника от доста страни от НАТО, а страните-членки на алианса ще бъдат задължени да заявяват война против Русия.

Президентът на Република Турция Р. Ердоган ясно съобщи на коя страна ще води война Турция. И може да се допусна, че ще получат заповед на две турски полеви армии и флот да „ освободят “ Крим и Севастопол и вероятно да нахлуят в Кавказ.

Освен това Русия несъмнено ще бъде включена в категорията на страните, които заплашват мира и интернационалната сигурност, ще бъде обект на най-тежките наказания, ще се трансформира в пария на международната общественост и евентуално ще бъде лишена от статут на самостоятелна страна.

Президентът и държавното управление, Министерството на защитата няма по какъв начин да не схванат такива последици, не са толкоз глупави.

Възниква въпросът: какви са същинските цели за предизвикателство на напрежение на ръба на войната и вероятното отприщване на огромни военни дейности? А че ще има, приказвам за брой и бойният състав на групировките войски, образувани от страните, не по-малко от 100 хиляди военнослужещи от всяка страна. Русия, разкривайки източните си граници, трансферира формирования към границите на Украйна.

Според нас управлението на страната, осъзнавайки, че не е в положение да изведе страната от систематичната рецесия, а това може да докара до протест на народа и промяна на властта в страната, с поддръжката на олигархията, корумпирани чиновници, привлечени медии и сили за сигурност, взеха решение да задействат политическата линия за дефинитивно заличаване на съветската държавност и заличаване на коренното население на страната.

А войната е средството, което ще реши този проблем, с цел да резервира за известно време своята антинационална мощ и да резервира откраднатото от народа благосъстояние. Не можем да предложим друго пояснение.

От президента на Руската федерация желаеме да се откаже от незаконната политика за предизвикателство на война, в която Руската федерация ще се окаже сама против обединените сили на Запада, да се основат условия за използване на член 3 от Конституцията на Руската федерация и да подаде оставка.

Обръщаме се към всички пенсионирани военнослужещи, жители на Русия с рекомендация да бъдат бдителни, проведени, да поддържат настояванията на Съвета на Всеруското офицерско заседание, да се опълчват интензивно на пропагандата и разпалването на война и да предотвратяват вътрешен цивилен спор с потреблението на военна мощ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР