Много малко вероятно е смяната на министъра на отбраната на

...
Много малко вероятно е смяната на министъра на отбраната на
Коментари Харесай

Лондон не вярва смяната на Шойгу да промени военната тактика на Русия

Много малко евентуално е промяната на министъра на защитата на Русия да окаже огромно неотложно влияние върху хода на съветската война в Украйна. Това се показва в последния разследващ отчет на Министерството на защитата на Англия.

Припомня се, че при изненадващо преустрояване съветският министър на защитата с първия вицепремиер Андрей Белоусов, а той самият размени Николай Патрушев като секретар на Съвета за сигурност на Русия. Патрушев пък бе назначен за асистент на президента. Шойгу и Патрушев са авторитетни и дългогодишни съдружници на съветския президент Путин, означават от английското разузнаване.

Посочва се, че Белоусов е професионален икономист без военно минало. Той беше първи вицепремиер от януари 2020 година, а преди този момент беше асистент на президента за икономическата успеваемост на разноските за защита и за обезпечаване на по-тясна съгласуваност сред отбранителните промишлености и потребностите на въоръжените сили.

Според английското МО новата служба евентуално ще се окаже извънредно предизвикателство за Белоусов поради високата степен на корупция в съветското министерство на защитата и във въоръжените сили. беше задържан през април тази година по обвинявания в корупция, а началникът на персоналния състав генерал-лейтенант на 14 май по съмнение за присъединяване в скица за подкупи.

Тъй като Путин разгласи, че няма да има промени в  на съветските въоръжени сили, сегашният метод на Москва към войната евентуално ще продължи, предвиждат от английското разузнаване.
 Путин: Не се плануват промени в Генералния щаб
Путин: Не се плануват промени в Генералния щаб

Той благодари на Шойгу
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР