Изгонена ергенка забърка огромен скандал преди финала снощи на култовото

...
Изгонена ергенка забърка огромен скандал преди финала снощи на култовото
Коментари Харесай

Ново 20: Ергенка ЛЪЖЕ за тефтер с тайни за шоуто, бил в главата й

Изгонена ергенка забърка голям скандал преди финала нощес на паметното риалити. Надя обществено призна, че нямала никакво тефтерче с секрети за предаването, откакто броени дни по-рано разгласи, че има такова и ще го подари на един от нейните почитатели в обществените мрежи.

" Искаш ли да узнаеш всички секрети от моето мистериозно тефтерче? Ще подаря на един от вас тефтерчето, за което всички приказват ", оповести обществено пловдивчанката в своята инстаграм страница още до момента в който течеше предаването и към момента получаваше роза от ергена Алек в имението на гръцкия остров Родос, където протекоха фотосите на предаването. Нещо повече - Надя разгласява фотоси с въпросния дневник, който е надписала като " Тефтерчето на Надя ".



Надя и прословутият тайнствен бележник, който първо бе в ръцете й, а след това... в главата й

Така нейният бележник е пуснат на лотария и всички, които желаят да се докопат да тайните на шоуто, можеха да пробват шанса си. А спечелилият трябваше да бъде изтеглен малко преди финалния епизод на риалити формата.

Точно когато всички чакат да узнаят името на новия собственик на мистериозното тефтерче, Надя разруши на пух и прахуляк всички илюзии.

" Тефтерче нямаше заради обстоятелството, че ни беше неразрешено да имаме каквото и да е - даже лист хартия нямахме право да имаме. Тефтерчето беше в главата ми ", твърди на нов глас ергенката, хвърляйки в ступор феновете на предаването.



Надя и Алек се залюбиха към края на предаването, само че искрата не търпя дълго

През това време стотици искащи се включват в онлайн томболата и чакат Надя да избере на инцидентен принцип единствено един, който да узнае какво се случва зад камерите на шоуто. Очакванията са с изключение на истории, които не са станали обществено притежание, в бележника да бъдат записани и тактики по какъв начин да се стигне до финала на шоуто.

Като да вземем за пример: " Сформирай група към себе си, излез от зоната си на комфорт, увери се, че харесваш Ергена, а не го правиш поради нещо друго ".



Надежда бе измежду фаворитките за продобиване на формата

Факт е, че следвайки личните си препоръки, ергенката стигна оптимално напред в шоуто. Самата Надя признава, че се е подготвила за това авансово. Най-вече като деликатно е изучавала първата победителка на " Ергенът " - рускинята Виктория Капитонова. Ергенката постоянно е взимала образец от нея - като държание, само че и като външен тип, което се е оказало добра тактичност.

Казусът се заплете още повече, защото на 8 май - ден преди оповестената дата за евакуиране на печелившия за приемане на мистериозното тефтерче, Надя удостоверява пред водещия Наум Шопов за неговото съществуване.

" Там написа всичко. Доста огромна част от нещата, които се случваха в имението, бяха планувани в тефтерчето ", споделя ергенката в 23-ия епизод на " След церемонията ", в което Наум беседва с участнички от шоуто.



Магдалена през цялото време бе посочена за победител в " Ергенът "

В последна сметка приключилата софтуерно инженерство ергенка разкрива, че не е била влюбена в Алек, а към края на предаването почнала да си пада по него. Сега, твърди още брюнетката, била сама без гадже след предаването.

Подобен справочник не е нещо ново. Ергенката Елена от предишния сезон споделя по какъв начин във версиите на " Ергенът " в една от другите страни, където тече шоуто, едно момиче е направило доста обстоен справочник за това по какъв начин да победиш във формата. Затова се очакваше Надя да е първата, която да направи това за нашето шоу.

На оповестените от Надя фотоси в обществените мрежи ясно се вижда, че тефтерчето наподобява като естествена тетрадка, което би трябвало с изключение на препоръки да крие голям брой отговори на загадки. Предположения гласяха, че в дребното розово дневниче евентуално са упоменати и обяснени всички неща, за които се приказва развълнувано в този сезон на риалитито.

Една от последните драми да вземем за пример бе дали е имало секс сред студентката Валерия и Алек, до момента в който са се натискали буйно в морето след сантиментална среща на плажа.

Алек ме съблече единствено с погледа си и ми натисна всички бутони ", беше се развълнувала Валерия. Двамата се разголиха, след което влязоха във водата.

" Не отхвърлям, че може да е имало навлизане, до момента в който се натискахме ", раздруса публиката моделката. Ергенките останаха в потрес, като даже Магдалена и Надежда, които бяха съществени любимци за продобиване на предаването и предстоящо стигнаха до финала, се хванаха за главите.

След като през вчерашния ден рано сутринта изтече запис на диалог сред Наум и двете финалистки Надежда и Магдалена, от който излиза наяве, че Алек в действителност не избира нито една от тях, по-късно се появиха и фотоси на ръка с годежен пръстен.

Наблюдателни почитатели незабавно заподозряха, че това е инсценирано, защото диалогът на водещия с девойките не е на Родос, а в студио. Това са и двата сюжета, които се обсъждаха в последните месеци и за които " България Днес " към този момент писа.

Това не е първият път, в който скандалното риалити предизвика феновете да наблюдават каква ще е развръзката. В началото на предходния сезон половинката на Наум пусна фотография, която насочи почитателите към това, че Елена печели шоуто, а в действителност победителка стана Валерия, която и до през днешния ден се смята, че е с Евгени.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР