Събитието Кариера и живот – защо в България?“ се доказа

...
Събитието Кариера и живот – защо в България?“ се доказа
Коментари Харесай

Bulgaria Wants You събира 100 работодатели в София

Събитието „ Кариера и живот – за какво в България? “ се потвърди като най-успешния конгрес за българите по света и у нас, а всяко издание притегля хиляди гости. На 14 юни платформата Bulgaria Wants You ще събере близо 100 работодатели в НДК, а водещи още веднъж ще бъдат ТВ продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Сред известните персони, които ще влязат в ролята на мотиватори от сцената в НДК, са артистът Димитър Рачков, финансистът Левон Хампарцумян, музикантът Йонислав Йотов – Тото, журналистът Георги Милков, предприемачът Христо Попов и Явор Николов от „ Дронамикс “.

„ България става все по-привлекателна за европейски жители. Те виждат страната ни по-хубава, в сравнение с я виждаме ние “, споделя един от създателите на платформата Андрей Арнаудов.

 Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото  Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците 2 мин. Матурата по БЕЛ: Ето по кое произведение писаха зрелостниците  След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската 2 мин. След хранителното отравяне на 48 деца в Сливен: Причината не е в закуската  Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото 3 мин. Проф. Рачев: Отива си „ арктическата “ пролет, идва лятото  Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил 3 мин. Катастрофата с НСО: Експертиза ще откри скоростта на служебния автомобил  Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи 3 мин. Барикадиралият се някогашен служител на реда в Пловдив се съобщи  Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото 3 мин. Словашки публицист: Атентатът против Роберт Фицо ще раздели още повече обществото

По думите му в България има от ден на ден португалци, италианци, французи, германци, англичани и затова акцията ще бъде ориентирана и към част от останалите жители на Европейски Съюз, които са добре пристигнали да работят и живеят в България, само че на първо място към хората, които желаят да останат и да се развиват в родината си.

На форума в столица се чакат над 1000 гости и десетки компании, които ще търсят своите нови чиновници на място. Присъствието е изцяло гратис, само че изисква наложителна регистрация на адрес: https://bulgariawantsyou.com/events/sofiya .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР