В предаването ,,На кафе“ по NOVA повдигнаха темата за отношенията

...
В предаването ,,На кафе“ по NOVA повдигнаха темата за отношенията
Коментари Харесай

Идва ли краят? Бракът на Джей Ло и Бен Афлек се намира на кръстопът

В предаването,,На кафе “ по NOVA повдигнаха тематиката за връзките сред Дженифър Лопес и Бен Афлек и по-конкретно сложиха въпроса за това дали раздялата е близо.

Вчера Джей Ло хареса обява в Instagram за " разрушени връзки " , което в допълнение подхрани слуховете за проблеми във връзката с колегата ѝ.
                             

54-годишната певица натисна бутона за харесване на обявата, основана от специалиста по връзки Лена Марсак, която разисква провокациите на една връзка, в която няма доверие и почитание.

Въпреки че хареса красноречивото наличие, Лопес бе видяна в Лос Анджелис да идва в танцово студио към момента носеща брачната си халка. Това се случва след изказвания, че 51-годишният Бен е отседнал в дом в Брентууд без брачната половинка си.
                             

Вчера бе обявено, че холивудската двойка просто не съумява да се оправи и са на път да се разделят след по-малко от две години брак.

В обявата, която Лопес хареса, са подчертани алените флагове в една връзка, като да вземем за пример сътрудник, който не почита времето ви, не счита, че е значимо да се обади или да изпрати SMS и неведнъж не съумява да извърши обещанията си.
                             

Освен това се акцентира, че доверието е в основата на всяка връзка. Без него е мъчно да повярвате на нечии думи, дейности или планове. Това може да сътвори среда на боязън, безпокойствие и прочувствена неустойчивост, което прави невероятно да се чувствате сигурни и предпазени във връзката.

В четвъртък Us Weekly съобщи, че Джей Ло и Афлек прекарват известно време разграничени, само че към момента не се отхвърлят.
 Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините  Как се промени дъщерята на Дженифър Лопес Еме през годините
„ Джен и Бен имат проблеми в брака си “ , споделя вътрешен човек. „ Те започнаха да имат проблеми преди няколко месеца, защото тя усили работните си задължения и се приготвя за турнето си. “

Лопес се готви да стартира турнето си This Is Me идващия месец в Орландо.
 Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж  Богинята на цветята: Джей Ло на седмицата на модата в Париж
„ Джен е доста съсредоточена върху работата. Те се намират на две изцяло разнообразни страници през множеството време “ , добавя източникът.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР