Руската армия е подновила бомбардировките си и тази нощ отново

...
Руската армия е подновила бомбардировките си и тази нощ отново
Коментари Харесай

Русия пак бомбардира Киев с дронове, има жертви и разрушени жилища

Руската войска е възобновила бомбардировките си и тази нощ още веднъж е атакувала украинската столица, обитаеми места в региона и други градове с ирански дронове " Шахед ". Убити са най-малко четирима цивилни украинци в Ржишов край Киев, десетки са ранените, като се оповестява за 20 души, настанени в болница все още - по данни на военната администрация в Украйна. Още петима души са в неопределеност.

Въздушните удари са разрушили последните етажи от две жилищни здания в покрайнините на столицата и покрайнините. Поразен е и различен граждански обект - триетажна образователна постройка на професионален колеж в Ржишов, Киевска област. Възникнал е и пожар.

Въздушната паника над Киев през нощта е траяла 4 часа. Президентът на Украйна Володимир Зеленски сподели, че над 20 дрона са били изпратени към Украйна от съветската войска. И прибавя, че всякога, когато Москва спомене думата " мир ", следва нова заповед за удари.

Over 20 Iranian murderous drones, plus missiles, numerous shelling occasions, and that`s just in one last night of Russian terror against
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР