Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и

...
Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник

Ще станем една туристическа дестинация, която не създава нищо и е подвластна от всички, разгласи лидерът на евролистата на Има Такъв Народ

„ Зелената договорка убива промишлеността на Европа. Ще трансформира континента в туристическа дестинация – едно магнитче за хладилника, което не създава нищо и е подвластно от всички “. Това съобщи в Бургас лидерът на евролистата на „ ИТН “ и първи в листата на партията за Втори МИР.

На брифинг в Българска телеграфна агенция той уточни, че Има Такъв Народ ще организира консервативна политика в идващия европарламент, ще упорства за преразглежда на зелената договорка и пакта за миграция.

„ България ще загуби най-малко 30 хиляди работни места, значима част от своята промишленост и енергийна самостоятелност. Зелената договорка, такава, каквато е момента я виждаме като плод на идеология, а не стопански разсъдък. Заради обособените й разпореждания страда промишлеността на цяла Европа – създава се доста по-малко и континентът става подвластен от външния свят – Изтока, Съединени американски щати, Китай.  Заради това ние гледаме на тази договорка като нещо, което потиска огромните промишлености, само че и непосредствено удря върху дребния и междинен бизнес, защото му постанова безумни ограничавания, достигащи до парадокси. Това прави по този начин, че Европа се деиндустриализира. Превръща се в хубав континент, който е туристическа дестинация – едно магнитче за хладилника, което обаче не създава съвсем нищо и е подвластно “, сподели Ивайло Вълчев.

Той чака идващият състав на Европарламента да е по-консервативен и не толкоз „ рисковано демократичен “. Силното наличие на консервативни обединения ще подкрепи освен за преразглеждане на зелената договорка, само че квотите за внос/износ на земеделска продукция за България.

Ивайло Вълчев сложи и друга значима тематика – незаконната миграция.
 Против влизането на НПО-ата в политиката за работа с деца, се разгласи Ивайло Вълчев, лидер на листата на Има Такъв Народ за 2 МИР в Бургас и лидер на евролистата на партията. Ивайло Вълчев е наследник на почетния жител на Бургас Ваньо Вълчев 
„ България сама одобри такива задължения, които разрешават да слагаме трудности към приемането ни в Шенген, каквито за другите не важат и разрешаваме да бъдем дестинация, която да поеме огромна част от незаконните мигранти. Знаете, че скоро ще влезе в действие новото съглашение за миграцията, в което е разказан механизмът за взаимопомощ. Той разрешава всяка европейска страна да заплати, с цел да може незаконните да останат в друга страна. Смятаме, че някои политици биха вкарали България непринудено в тази скица, с цел да вземат европейски пари – по 20 хиляди евро на признат мигрант “, добави той.

Ивайло Вълчев акцентира, че Има Такъв Народ е консервативна групировка, която ще се бори  законодателно равнище страната да поеме своята отговорност за развиването на фамилията.

„ Българската страна до момента отсъпва това право на неправителствените организации и се получава по този начин, че децата ни на най-ранна възраст са изложени на хрумвания, които за нас не са естествени “, разгласи Вълчев.  „ Ние имаме вяра, че България би трябвало да е в Европа, само че Европа, която е потребна на всяка една от съставните си елементи, а не на служителите “, добави още той.

По отношение на българския парламент, където Има Такъв Народ бе сериозна съпротива, Ивайло Вълчев акцентира, че са съумели да спрат огромна част от законопроектите, които са счели за неправилни

Вижте още във видеото:



Общинският консултант е трети в листата на Има Такъв Народ, само че е евентуален народен представител, тъй като лидерът Ивайло Вълчев се обрисува да влезе в европарламента, а вторият – доцент е отпред в 26 МИР София.

Тодор Иванов завоюва доверието на управлението със своята преданост през годините и поредност. Малкоизвестен факт е, че той прави последните акции безусловно на мускули и съумява да реализира положителни резултати. По самодейност на Тодор Иванов и Ивайло Вълчев в Народното събрание се повдигна и значимата за целия туристически отрасъл тематика за летище „ Бургас “.

„ Нито един от бургаските депутати не пожела да влезе дружно в тази битка, по наше мнение с страната, а не с концесионера, тъй като концедентът е този, който може да слага изискванията. Ние се разровихме в концесионния контракт и видяхме, че през целия този интервал концесионерът е отправял настояванията към страната и те постоянно са уважавани “, добави Тодор Иванов.

Вижте още във видеото:


 Общинският консултант от Има Такъв Народ Тодор Иванов е с действителни шансове да стане народен представител от 2 МИР Бургас  Вторият в листата доцент Силви Кирилов е лидер в 26 МИР София, откъдето евентуално ще влезе в 50-ото НС
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР