Русия ще се бори за интересите си докрай, но няма

...
Русия ще се бори за интересите си докрай, но няма
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън направи двучасово интервю с Путин и... нищо

Русия ще се бори за ползите си " до дъно ", само че няма желание да уголемява войната си в Украйна към други страни като Полша и Латвия. Това излиза наяве от думите на Владимир Путин в двучасово изявление на съветския президент пред някогашния водещ от Fox News Тъкър Карлсън, който се счита за последовател на Доналд Тръмп.

Карлсън показа изявлението с Путин като късмет за американската общност да види „ истината за войната в Украйна “

Интервюто е направено на 6 февруари в Москва и оповестено в страницата на Тъкър Карлсън на 8 февруари. В продължение на 2 часа Путин приказва на съветски език, а отговорите му са дублирани на британски език.

По-голямата част от времето Путин посвети на исторически препратки и пояснения за какво счита, че Русия има исторически искания към Западната част на Украйна.

В отговор на въпроса дали може да си показа сюжет, при който би изпратил съветски войски в Полша, член на НАТО, Путин отговори:

" Само в един случай, в случай че Полша нападне Русия. Защо? Защото ние нямаме интерес към Полша, Латвия или където и да било другаде. Защо бихме го създали? Просто нямаме никакъв интерес, " съобщи съветският президент.

Според Путин западните водачи са осъзнали, че е „ невероятно да нанесат стратегическо проваляне на Русия и се чудят какво да вършат по-нататък “.

" Готови сме за този разговор ", сподели той.

Според него рано или късно ще се стигне до съглашение.

Руският водач съобщи, че Съединени американски щати би трябвало да се тревожат за неотложни вътрешни проблеми. " Няма ли да е по-добре да преговаряме с Русия? Да сключат съглашение. Вече разбирайки обстановката, която се развива през днешния ден, осъзнавайки, че Русия ще се бори за своите ползи до дъно ", сподели Путин.

Вашингтон, който е изпратил на Украйна повече от 110 милиарда $ помощ, откогато Русия нахлу през февруари 2022 година, даде ясно да се разбере, че няма интерес да беседва по изискванията на Путин

За финален път Путин е давал публично изявление на американска медия през октомври 2021 година, когато с него беседва Хадли Гембъл от CNBC.

Сега той избира да приказва пред Тъкър Карлсън, който беше един от най-рейтинговите водещи на Fox News както по време на мандата на Доналд Тръмп в Съединени американски щати, по този начин и след него, само че беше уволнен безславно през април 2023.

Това се случи, откакто медията беше принудена да заплати съвсем 790 млн. $ поради клеветническата акция против Dominion Voting Systems и изказванията за подправяне на президентските избори в Съединени американски щати през 2020 година в ущърб на Тръмп.

Данните по делото, в които се включваше и вътрешна връзка сред Карлсън и екипа на Fox, посочваха, че той е бил наясно с несъстоятелността на изказванията за замяна на изборния резултат - и все пак е продължавал да ги поддържа в ефир.

Оттогава Карлсън води свое предаване през Twitter, само че не може да повтори мащаба на въздействието, което в миналото имаше.

Интервюто на Карлсън се появи в миг, когато американските законодатели разискват дали да дават повече пари за военните старания на Украйна. То беше оповестено и в същия ден, когато украинският президент

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР