Рапърът Ванко 1 отново е в затвора 10 години след

...
Рапърът Ванко 1 отново е в затвора 10 години след
Коментари Харесай

Рапърът Ванко 1 отново влиза зад решетките! Столични полицаи го спипаха в Студентски град, докато…

Рапърът Ванко 1 още веднъж е в пандиза 10 години откакто напусна пловдивската тюрма. Този път обаче за много по-кратко време от предходния му престой – единствено за 3 месеца. Пловдивчанинът е хванат да кара пийнал в столицата преди месец, съобщи Пик.

Патрул на КАТ- София го спрял за инспекция в центъра и дрегерът отчел 1.3 промила. Рапърът с мрачно минало е бил арестуван, а против него е формирано досъдебно произвеждане. В следствие е бил наказан от Районен съд. Сега Ванко 1 ще би трябвало да излежи присъдата си в Пловдив, защото тук е адресната му регистрация. Според осведомени той е бил в столицата поради присъединяване на приятелката си – фолкпевицата Теди Александрова, предава “Трафикнюз”. По източник на ПИК Ванко 1 е бил тестван в региона на Студентски град.

Пловдивчанинът Иван Главчев бе задържан за трафик на дами. Срещу него бе заведено дело за склоняване към проституция в интервала 1999 – 2003 година. Осъден бе на 12 години затвор, само че излежава едвам половината от присъдата си, тъй като в това време е призната скандалната корекция в Наказателния кодекс, която бързо е кръстена на него. Според някой обвинявания тази корекция е направена точно поради Главчев. След излизането си от пандиза, Ванко 1 дефинира престоя си зад решетките като “петзвезден”. Пловдивчанинът е татко на три деца – две момчета и щерка.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР