При закрити врата в Бургаския съд се гледаше делото за

...
При закрити врата в Бургаския съд се гледаше делото за
Коментари Харесай

Бащата на убития Пейо с подкрепа за Велико Минков в съда: Заради това дете убиха сина ми

При закрити врата в Бургаския съд се гледаше делото за бащинство на някогашния народен представител Велико Минков, който след ДНК експертиза се оказа биологичния татко на бебето на Габриела Славова, упрекната за убийството на брачна половинка си Пейо.
 БГНЕС
Минков съобщи в съда, че упорства да отглежда и да се грижи за сина си . „ ДНК експертизата потвърди изрично, че аз съм бащата и при създалите се условия мисля, че това е най-хубавото за детето.

От както е излязла ДНК експертизата се грижа за него, храня си го, окъпвам си го, замайвам си го ", съобщи Велико. Атанаска Минкова, майка на Велико Минков описа през сълзи:

„ Детенцето не сме го виждали. Естествено, че доста мъчно претърпяваме този миг и тези месеци, през които то ни е липсвало ".
 БГНЕС
В съда като очевидец дойде и бащата на убития Пейо Пеев . В момента той и брачната половинка му отглеждат двете деца на Габриела Славова . " Аз не извършвам кражба деца. Заради това дете убиха сина ми. Детото се усеща съвършено - пораства, усмихва се, вика си, като всяко дете ", сподели Орлин Пеев.
 БГНЕС
Заради процесуални хватки и подаден иск от страна на майката обаче делото беше отсрочено. „ Според мен законът е този, който би трябвало да се промени, с цел да няма съмнения нито един съд да постанови своевременни ограничения в полза на детето.

Ако някой се съмнява, че най-добре е за детето в съответната обстановка да го гледа родният му татко, дано каже нещо друго от това " , сподели юристът на Велико Минков - Пламен Борисов.

Велико прикани Габриела да спре всевъзможни дейности и да даде опция той да отглежда детето си.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР