Ръководителите на Продължаваме промяната се събраха в Пловдив за учредителното

...
Ръководителите на Продължаваме промяната се събраха в Пловдив за учредителното
Коментари Харесай

ПП става партия: Чистенето не е чиста работа, но някой трябва да я свърши

Ръководителите на " Продължаваме промяната " се събраха в Пловдив за учредителното заседание на партията на Кирил Петков и Асен Василев. 

" Чистенето не е чиста работа, само че някой би трябвало да я свърши ", сподели финансовият министър пред събралите се хора, като благодари на трите партии от парламентарното болшинство за това, че са се обединили за смяна на ръководството на страната. 

Василев разказа проблемите на страната в това, че " има всичко, само че всичко, което има, не го употребява ". 

" Не тъй като сме по-глупави от другите или по-неорганизирани от тях, а тъй като една дребна група е присвоила властта и я употребява за лични цели. Тази дребна група по този начин е провела разпоредбите на играта, че ти или им помагаш да крадат, или напускаш страната ", сподели той. 

Емигрирането на над 800 000 души от страната в последните 10 години е " най-голямата загуба за България ", сподели още Василев. 

Кирил Петков изясни повода за основаването на партията с това, че " сами не можем, няма по какъв начин да стане единствено на възторг, само че колкото повече работим дружно с повече съидейници, толкоз повече смяната стартира да се случва ". 

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР