Проучванията показват, че двойките без деца имат по-щастливи връзки. Едно

...
Проучванията показват, че двойките без деца имат по-щастливи връзки. Едно
Коментари Харесай

Психолозите разкриват: Тайните на щастливата връзка

Проучванията демонстрират, че двойките без деца имат по-щастливи връзки.
Едно изследване откри, че 2/3 от двойките изпитват внезапен спад в качеството на връзката си през първите три години от живота на детето.
На процедура, обаче, от двамата зависи дали ще бъдете щастлива двойка, без значение дали имате деца или не. Какво би трябвало да имате поради.
Навици на щастливите двойки
Най-щастливите измежду нас споделят тези ефикасни привички. Направете ги приоритет и гледайте по какъв начин връзката ви се стабилизира.
1. Намерете време
Първо, децата фрапантно понижават количеството качествено време сред сътрудниците.
Кога за последно бяхте сами със брачна половинка / та? Без деца. Без технология. Без графици.
Не пропускайте да поговорите в края на деня
Това е най-хубавото време да говорите за деня си и да контактувате по метод, по който не можете пред децата. Отворете се, разбъркайте нещата или просто се отпуснете дружно за няколко минути след дълъг ден.
2. График за вечерни срещи
Бездетни двойки без подозрение се радват на повече задоволство, тъй като постоянно вършат нещата дружно (сами). За страдание, това не се случва вълшебен при съществуването на деца. Трябва да го извършите.
 Страстни зодиакални съвпадения Страстни зодиакални съвпадения
Всяка една от зодиите се отнася към някоя от четирите стихии: вода, огън, въздух и земя.Тези стихии дефинират равнището на съгласуемост на...
Ако парите или ресурсите са лимитирани, започнете с лесна вечерна среща вкъщи. Но планирайте и срещи отвън дома. Всяка двойка се нуждае от време да е надалеч от домашната си среда, с цел да бъде сътрудници, а освен родители.
3. Планирайте вечер без технологии
Технологиите са главен проблем при построяването на невероятни взаимоотношения. Така че, изберете една вечер от седмицата и я направете без екрани. Приберете всичко и се насладете на игри, диалози или нормално остаряло безшумно време. Не единствено ще се чувствате по-близки със брачна половинка / та, само че ще се възползвате и от изключването от обществените медии.
4. Организирайте ваканции за възрастни
Бягствата за възрастни са превъзходен метод да се съберем за малко време.
 Пет астрологически двойки, които се карат непрекъснато, само че имат буйна връзка Пет астрологически двойки, които се карат непрекъснато, само че имат буйна връзка
Време е още веднъж да забележим любовните терзания на зодиите през гледната точка на астрологията. Вижте кои са:  1. Овен + Лъв  Т...
5. Разберете какви са потребностите на вашия сътрудник
Когато непрекъснато се фокусирате върху децата си, е мъчно да накарате колегата си да се усеща скъп. Но си коства да разберете от какво се нуждае той. Често методът, по който поддържаме връзка или даваме обич, не е пожеланият способ на брачна половинка ни.
Трябва ли сътрудникът ви да бъде докосван? Обича ли да вършиме някои действия дружно? Чувства ли се обичан, когато му вършиме похвали?
6. Правете секс постоянно
Никога не би трябвало да се чувствате като съквартиранти. Ако това стане, пробвайте да планирате интимното си време. Макар и може би неромантичен, това е ефикасен метод да се върнете към предходните си връзки.
 Няколко неща, които единствено щастливите хора вършат Няколко неща, които единствено щастливите хора вършат
Има неща, които вършим като сме щастливи, а логиката на психиката има вяра, че посредством тези дейности можем да програмираме и щастието си. Не пречи да...
7. Бъдете приятелят, какъвто би трябвало да бъдете
Една от тайните на щастливата връзка е да смятате колегата си за най-хубав другар. Всички се нуждаем от страховит поддръжник и сподвижник.
8. Комуникацията е основна
Способността ви да поддържате връзка дейно задвижва всяка щастлива връзка в живота ни.
Започнете с простите думички „ обичам те “ към половинката си. След това общувайте персонално с колегата си допустимо най-често денем.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР