Нова серия от поредицата Властелинът на пръстените - един от

...
Нова серия от поредицата Властелинът на пръстените - един от
Коментари Харесай

Два нови филма от поредицата Властелинът на пръстените ще излязат през 2026 г.

Нова серия от поредицата " Властелинът на пръстените " - един от най-големите кино франчайзи на всички времена, е планувано да излезе в киносалоните през 2026 година, съобщи Ройтерс.

Това е един от двата нови кино лентата от " Властелинът на пръстените ", оповестени от Дейвид Заслав, основен изпълнителен шеф на " Уорнър брос дискавъри ".

Анди Съркис ще се превъплъти още веднъж в ролята на Ам-гъл и ще режисира първия от двата кино лентата, чието работно заглавие е " Властелинът на пръстените: Ловът на Ам-гъл ", отбелязва Ройтерс.

Питър Джаксън, режисьор на трилогията " Властелинът на пръстените " отпреди две десетилетия, последван от три серии на поредицата " Хобит ", ще бъде продуцент на новите филми.

Филмите са основани на книгите на Дж. Р. Р. Толкин и действието се развива в измислената земя Средна земя, населявана от хора, елфи, джуджета и хобити.

Предишните филми от франчайза завоюваха общо близо шест $ милиарда щатски $ общо в международните боксофиси. Продукцията от 2003 година " Властелинът на пръстените: Завръщането на краля " е отличена с 11 награди " Оскар ", в това число и за най-хубав филм.

Предварително разгласен анимационен филм " Властелинът на пръстените ", наименуван " Войната на рохиримите ", ще бъде пуснат по кината през декември тази година.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР