Прокуратурата в Нидерландия поиска две години затвор за футболиста на

...
Прокуратурата в Нидерландия поиска две години затвор за футболиста на
Коментари Харесай

В Нидерландия поискаха две години затвор за бивш национал

Прокуратурата в Нидерландия изиска две години затвор за футболиста на Спартак (Москва) Куинси Парос, оповестява " Ройтерс ". Обвинението твърди, че 31-годишният състезател е отговорен за офанзивата с нож против братовчед си на фамилно празненство през 2020 година. В правосъдната зала бяха изслушани телефонни диалози малко след случая, в който Промес признава, че желае да наръга братовчед си. 
 Играч на Спартак (Москва) се забърка в дело за контрабанда на кокаин Играч на Спартак (Москва) се забърка в дело за контрабанда на кокаин
Адвокатът на играча е декларирал в съда, че съгласно него тези телефонни диалози не би трябвало да се употребяват като доказателство. Те са поради друго престъпно следствие, което се организира против футболиста, за контрабанда на опиати. Промес не се яви на съвещанието на съда в Амстердам. Той отхвърля всички обвинявания. Първоначално той беше упрекнат в опит за ликвидиране, само че прокурорите обявиха, че няма задоволително доказателства за това изказване. 

Инцидентът е станал по време на фамилно празненство в град покрай Амстердам през юли 2020 година. Промес има 8 гола в 50 мача за националния тим на Нидерландия. 31-годишният футболист играе за Спартак от февруари 2021-а, откакто мина от Аякс (Амстердам). Все още не е ясно по кое време съдът ще излезе в окончателното решение по делото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР