Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън стартират схема за

...
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън стартират схема за
Коментари Харесай

Принц Уилям и съпругата му Кейт стартират програма в подкрепа на психичното здраве

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън започват скица за 5 милиона английски лири в поддръжка на психологичното здраве на популацията на Англия по време на мощно безпокойствие и изолираност поради ковид.

От кралското семейство приканват хората да следват напътствията на Асоциацията за публично здраве, употребявайки видеоразговори, с цел да поддържат връзка със фамилията и приятелите си, да се придържат към ежедневните си рутинни занимания и да се концентрират върху обичаните занимания или да научат нещо ново, съобщи БГНЕС, като цитира „ Дейли Мейл “.

Тяхното начинание е част от държавна самодейност, която планува 5 милиона паунда за благотворителните организации за разширение на услугите и поддръжката за психологичното здраве.

„ Последните няколко седмици бяха и са тревожни за всички. Трябва да отделим време, с цел да се поддържаме и да намерим способи да се грижим за психологичното си здраве “, споделиха Уилям и Кейт.

Насоките за психологично здраве, които са създадени с приноса на благотворителните организации за психологично здраве, плануват и по какъв начин да се помогне на децата да се оправят със напрежението.

Има и поддръжка за тези, които към този момент живеят със сериозен психологичен проблем, като да вземем за пример по какъв начин да се извърнат за помощ към експерти по психологично здраве.

Създават се и денонощни линии за помощ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР