Ники Кънчев е човек, който притежава богата обща култура и

...
Ники Кънчев е човек, който притежава богата обща култура и
Коментари Харесай

Ники Кънчев с гаф в „Стани богат“, зрителите го критикуват

Ники Кънчев е човек, който има богата обща просвета и неслучайно бе първият водещ на именитата игра „ Стани богат “.

След 10-годишно спиране той се завърна като лице на играта на познания, като размени Михаил Билалов. И до през днешния ден феновете са разединени по отношение на това кой от двамата е по-добър водещ.

Някои от феновете обаче считат, че Кънчев постоянно парадира със знанията си и прекалява с „ умнеенето “ около въпросите.

В едно от последните издания на „ Стани богат “ Ники Кънчев още веднъж реши да блесне познанията си, само че позволи сериозна неточност, която не му бе простена от феновете.

На въпрос по отношение на композитора Джакомо Пучини Ники Кънчев решително съобщи, че това е композиторът, който е основал оперите „ Кармен “ и „ Севилският бръснар “. Всъщност „ Кармен “ е опера от Жорж Бизе, а „ Севилският бръснар “ е на Росини. 

Зрителите незабавно видяха гафа и със саркастични мнения приканиха водещия да не бъде подобен „ многознайник “ на всеки въпрос.

Определено тази седмица не е от късметлийските за Кънчев, тъй като две излъчвания по-късно той позволи нова неправилност. Заяви, че популацията на Русия е 200 милиона, до момента в който по данни от 2022 година популацията й е 144 милиона.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР