Вече и официално стана ясно, че Надежда Вишева и Магдалена

...
Вече и официално стана ясно, че Надежда Вишева и Магдалена
Коментари Харесай

Ето ги шокираните лица на жените, когато разбират, че Алек няма да избере нито една от тях (видео)

Вече и публично стана ясно, че Надежда Вишева и Магдалена Томова са двете финалистки, всред които Алек би трябвало да избере дамата на сърцето си. В предпоследния епизод ергенът подари точно на тях рози за сметка на стюардесата Йоана.

Зрителите пък към този момент схванаха и каква ще е шокиращата развръзка – за нея се шуми още от самия старт на трети сезон на любовното риалити. Накрая ергенът, очевидно повлиян и от своята майка, взема решение, че не желае да бъде с нито една от двете финалистки и им го оповестява посредством писмо.

Че точно това е най-вероятната развръзка приказва и промото за финала на „ Ергенът “, което бе показано от продукцията. 

От промото се вижда, че свекървата, т.е. майката на Алек, не остава удовлетворена от срещите си с Маги и Надежда. По всичко проличава, че на свекървата не й харесва това, че Надежда има дете, както и че Магдалена е на 36 и е по-голяма от сина й.

„ Възрастовата разлика е сериозна… “, споделя майката на ергенът недоволна.  

„ Аз съм сигурен в това, което виждам, знам и мисля “, пък споделяя самият Алек, само че, съдейки по финалните фрагменти, очевидно въобще не е сигурен и диалогът с майка му го е подтикнал към невижданото решение.

А какво виждаме на финала? 

Влюбената Магдалена върви разчувствана към арката. Арката, на която Алек би трябвало да й каже тя ли е определената, или не.

Но за нейна изненада към арката не идва Алек, а… нейната съперница Надежда. И двете наподобяват смутени и комплицирани.

„ Ти ли би трябвало да ми кажеш нещо? “, пита я Магдалена и усмивката й изчезва от лицето.

Финалният кадър на промото пък е заслужен за холивудските продукции. В него Маги и Надежда стъписани поглеждат към идващ се човек. Най-вероятно това е водещият Наум Шопов, който може би им носи писмото, написано от ергена. Писмо, съобщаващо им, че нито една от двете не е подобаваща за него.

Шокиращ и печален край. И много позорен за участничките в него.

Видяното промо и възможната развръзка обаче не се хареса на феновете на „ Ергенът “, които засипаха фейсбук с гневни мнения по адрес на Алек и майка му:

„ Мама обаче очевидно поради годинките не помни, че и тя е била на 36/7 когато е родила тоя п….., и мъжът я е взел дори и с ремаркетата. Да пие гинко Билоба и да си ороси малко мозъка!! “,

„ Мама нема да си даде Сино. Взима си го под ръчичка и си потеглят без право на възражения от Сашко “,

„ И в този момент мама ще каже, че едната е доста огромна, а другата има дете, и двете не стават и да си вървят в къщи… И Алек като множеството мъже ще послуша мама.. “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР