Бившият спортен журналист в БНТ Радостин Любомиров от няколко месеца

...
Бившият спортен журналист в БНТ Радостин Любомиров от няколко месеца
Коментари Харесай

Журналист остави жена и дете заради красавица от БНТ СНИМКИ

Бившият състезателен публицист в Българска национална телевизия Радостин Любомиров от няколко месеца е с ново гадже, научи Lupa.bg. Репортерът напусна работата си в държавната медия, по-късно отиде в Министерство на спорта, кандидатира се за общински консултант в Перник и като похлупак преди няколко месеца напусна жена си и детето.
Любомиров, който се слави като огромен съблазнител, заряза фамилията си поради красивата кореспондентка в Българска национална телевизия Джанан Дурал, която към този момент е неразделно до него.
Джанан следва на всички места Радостин, даже и на аматьорски футболни мачове.

Двамата вървяха лятото дружно на море в Гърция, на концерт на Ед Шийран в Букурещ, честваха дружно рождени дни, а девойката, която е много по-млада от някогашната му към този момент жена, посещава и футболни мачове, които са неувяхващата пристрастеност на някогашния бенетеец.
Връзката им публично е неотдавна, само че двамата въртяли любовна спекулация зад тила на своите половинки най-малко от две години, разкриха от малкия екран майка пред Lupa.bg.
Целувка и торта по случай рождения ден на Джанан
Радостин и Джанан не обмислят към момента женитба, само че Дурал признала пред свои близки приятелки, че доста желае да бъде майка и да има дете от Радостин Любомиров.


Радостин Любомиров е роден в Перник на 18 април 1985 година. Вече близо 11 години се занимава с публицистика. Работил е в радио, вестници и малките екрани. От 2007 година е част от екипа на Спортна редакция на Българска национална телевизия. Дипломирал се със компетентност „ Българска лингвистика ” в СУ „ Св. Климент Охридски “. Най-големия си професионален връх доближи през лятото на 2010-а година, когато е част от екипа на Българска национална телевизия, отразил международното състезание по футбол в Република Южна Африка. Радостин е създател на кино лентата „ Мечта ” за „ Отбор на вярата ”, който беше излъчен на 16 януари 2012 година по БНТ1 в рубриката „ В кадър ”. Филмът бе сниман от оператора Анна Андреева, а режисьор е Йоана Капанова.


На въпрос какво го е предиздвикало да изберете спортната публицистика за своя специалност, той дава отговор по този начин:
„ Спортът ме притегля от дете. Израстнах в семейство, което не крие пристрастеностите си към огромните спортни събития и закономерно се възпламених от татко ми и майка ми. Двамата ме поддържаха, когато избрах публицистиката за своя специалност. Това е и детската ми фантазия, а това, че съумях да я осъществявам, може единствено да ме радва. Не отстъпих в сложните моменти, а радостните ми носят голямо наслаждение. Не знам дали спортната публицистика ми дава опцията да направя света по-добър, само че мога да покажа, че в света посредством спорта се случват и хубави неща. Спортът не е единствено животинско предпочитание да надделеш над противника. Той е доста повече. “
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР