Администрацията на Байдън планира да повиши митата върху вноса на

...
Администрацията на Байдън планира да повиши митата върху вноса на
Коментари Харесай

САЩ планират да наложат 100% мита върху вноса на китайски електрически превозни средства

Администрацията на Байдън възнамерява да увеличи митата върху вноса на китайски електрически транспортни средства от 25 на 100 %, защото ускорява напъните преди изборите в Съединени американски щати за отбрана Американска промишленост.

Очаква се администрацията да разгласи този ход и други цени върху вноса на чиста сила във вторник, съгласно хора, осведомени със обстановката.

Рязкото нарастване на данъците идва на фона на възходящото безпокойствие, че Китай може да наводни американския пазар с евтини електрически автомобили, заплашвайки американската автомобилна промишленост. Президентът Джо Байдън предприе няколко дейности през последните месеци, с цел да убеди членовете на синдикатите в суинг щатове, че ще отбрани работните места.

Администрацията на Байдън в продължение на три години преразглежда митата, които тогавашният президент Доналд Тръмп наложи върху вноса от Китай като част от комерсиалната война, която той стартира през 2018 година Новите цени за електрически автомобили ще бъдат оповестени дружно с приключването на п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР