Деклан Донъли подкрепя Филип Скофийлд, докато призовава приятеля си да

...
Деклан Донъли подкрепя Филип Скофийлд, докато призовава приятеля си да
Коментари Харесай

Филип Скофийлд „предложи завръщане в телевизията“, тъй като разчита на приятел Деклан Донъли за подкрепа

Деклан Донъли поддържа Филип Скофийлд, до момента в който приканва приятеля си да се върне в светлината на прожекторите.

Двойката неотдавна беше снимана да се смее и майтапи в Лондон, откакто се любуваха на четиричасова вечер в ресторант покрай домовете им. 62-годишният Филип беше с небрежна шикозна фигура в сив пуловер, чифт тесни сиви панталони и черни обувки, до момента в който носеше раница на рамото си. Той също се държеше за домашното си кученце, вървейки напред на мотива си.

Междувременно Деклан носеше черно пухено яке без ръкави върху подобаваща горна част с дълги ръкави, завършвайки тоалета с чифт черни панталони и бели кецове. Съпругата му Али Астал, за която се ожени през 2015 година, се причисли към тях.

Водещият на I'm A Celebrity е един от приятелите, които упорстват Филип да си върне мястото в светлината на прожекторите, месеци откакто се отдръпна от This Morning и ITV поради „ безразсъдно, само че не и нелегално “. Но до момента в който мнозина се пробват да го убедят да се върне към...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР