Преслава отпразнува своя 34-ти рожден ден с любимия си мъж

...
Преслава отпразнува своя 34-ти рожден ден с любимия си мъж
Коментари Харесай

Павел глези Преслава на рождения й ден

Преслава отпразнува своя 34-ти рожден ден с обичания си мъж Павел. Бременната Певица и обичаният й, които се чака да станат родители през есента, избраха да посрещнат празника в стеснен другарски кръг. Изненадите за фолк певицата обаче започнаха още от сутринта, защото предприемачът се е постарал да направи деня паметен за нея.

Преслава сама се похвали в обществените мрежи, като показа атрактивен кадър с доста балони и цвета, под който написа: „ Истинският мъж има щастлива жена! Благодаря ти, обич! ”.
Според осведомени Лазаров обсипал половинката си с още куп скъпи дарове, с цел да направи още по-специален първия й рожден ден, който честват дружно. Десетки почитатели също зарадваха обичаната си изпълнителка с играчки, цветя и клипчета, които тя показа в профилите си в обществените мрежи.
Чалга ветеранът Милко Калайджиев, който открива Преслава за огромната сцена и я среща с нейните музикални продуценти, пък й посвети ария за празника. По тази причина той избра премиерата на песента и видеоклипът да е на рождения й ден.

„ Преслава е моето най-любимо момиче и има особено място в сърцето ми – признава Милко. „ Заглавието единствено приказва за какво избрах да я поздравя на този ден с тази мелодия “, разясни той. Лентата е снимана край морето, а режисьор е Тенчо Янчев. Автори на “Топ си ми “ са композиторът Димитър Петров, а провокативните строфи са на Петя Радева.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР