Почерпен Волен Сидеров се забърка в нов побой на пъпа

...
Почерпен Волен Сидеров се забърка в нов побой на пъпа
Коментари Харесай

Почерпен Волен Сидеров се забърка в нов побой на пъпа на София

Почерпен Волен Сидеров се забърка в нов побой на пъпа на София.

Лидерът на партия „ Атака “, която няма да взе участие на предварителните избори на 9 юни Волен Сидеров още веднъж се забъркал в пердах. За това описаха очевидци на разпрата, която се е състояла в края на април на столичния бул. „ Граф Игнатиев ”.

Според вестник Уикенд, който цитира очевидци, водачът на „ Атака ” още веднъж спретнал битка с юмруци със свои познати посред улицата на 27-и април. Заради спора пристигнала полиция, която да разтървава Сидеров и компания. Волен скочил и на униформените, само че по изключение този път не се озовал в ареста, а го пуснали.

Почерпен Волен Сидеров се забърка в нов побой на пъпа на София

04.05.24 12:06

Борислав Цеков за Терзиев и Бонев: Тротинетки, паржоли от нахут, перуанска смрадлика и пчелен прашец

04.05.24 11:47

Ето къде вземат най-високи и най-ниски пенсии в България (ГРАФИКА)

04.05.24 11:24  Масови измами в онлайн платформи за вложение

Вилнее нова онлайн машинация: Непоръчани колета изпразват банкови сметки!

04.05.24 10:57

Богомил Бонев към Байдън: „ Започнете от Мета и Фактчекърите, минете през България, тъй като следваме вашия образец на цензура! “

04.05.24 10:34

Изданието напомня, че сега Сидеров не е нито народен представител, нито общински консултант. Бил виждан  мощно почерпен да обикаля улиците към площад „ Славейков ” и НАТФИЗ и пийвал още по обед в заведенията към театралната академия.

„ Обикаля в изключително положение, постоянно самичък и като че ли търси с кого да се скара или сбие. Хората го виждат и го отбягват, студенти се крият в академията, когато го видят да доближава, а са на открито да пушат и бъбрят. Пълна срамотия! Пие от сутринта по заведенията тук, целият квартал го одумва и жали Деница и детето ”, призна стара съседка на знаковия в миналото политик.

Състоянието на Сидеров се влошило още повече след неуспеха на „ Атака “ да се записва за изборите за парламент. ЦИК поряза Волен и партията му за вота, откакто групировката не можа да събере нужните за присъединяване подписи и изборната комисия отхвърли на „ Атака ” да се състезава на 9 юни.

Партийната телевизия „ Алфа ” също е в мъчно финансово положение. Наскоро пристигнало и заплашително писмо от компания, която държала авторските права на съветски сериали и филми, които медиата излъчва непрекъснато, с цел да запълни ефирното си време. Телевизията била известена, че отсега нататък би трябвало да заплаща по 100 евро за всеки излъчен епизод от сериал и по 200 евро за филм, другояче щели да я съдят за нарушаване на авторското право.

Източник: вестник „ Уикенд “

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР