Предстоящият сериал на Амазон по Властелинът на пръстените най-сетне получи

...
Предстоящият сериал на Амазон по Властелинът на пръстените най-сетне получи
Коментари Харесай

Сериалът по Властелина излиза през септември

Предстоящият сериал на Амазон по Властелинът на пръстените най-накрая получи име – Пръстените на силата. Режисьори са Дж. Д. Пейн и Патрик Маккей.

Продукцията ще отговори на въпрос, който десетки години вълнува почитателите на Дж. Р. Р. Толкин: по какъв начин са изковани магическите пръстени, предадени на всяка раса за благоденствие и отбрана.

Действието ще се развива през Втората ера от съществуването на Средната земя и хиляди години преди познатите на фенове събития от екранизираните трилогии Властелинът на пръстените и Хобит на режисьора Питър Джаксън.

Новото заглавие на сериала загатва, че ще бъде показано самото изковаване на пръстените на елфи, хора и джуджета, и евентуално ще се опише връзката им с пробуждането на злото в света и следствията за трите раси. Досега феновете са виждали на екран само историята за Единствения пръстен, само че преди него има доста други.

Бюджетът единствено за първия сезон е 465 млн. $. Премиерата на Властелинът на пръстените: Пръстените на силата е на 2 септември.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР