Пред Карадайъ, Делян Пеевски и ръководството на ДПС, премиерът пое

...
Пред Карадайъ, Делян Пеевски и ръководството на ДПС, премиерът пое
Коментари Харесай

ДПС: Петков пое ангажимент да се приеме нашето предложение срещу “златните паспорти”

Пред Карадайъ, Делян Пеевски и управлението на Движение за права и свободи, министър председателят пое корав ангажимент да бъде признато препоръчаното от Движение за права и свободи законодателство за цялостна възбрана и инспекция на всички издадени така наречен “златни паспорти” и даде обещание да обезпечи поддръжката на болшинството в Парламента за приемането на законодателните оферти на Движение за права и свободи. Тази позиция изпратиха от Движение за права и свободи за медиите.

В края на присъединяване си в петъчния парламентарен надзор министър председателят Кирил Петков влезе в спор с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски. Преди това Мустафа Карадайъ още веднъж напомни за двойното поданство на Кирил Петков.

Той им отговори, че повече няма да допусне разделяне на " наши и ваши ". На излизане от пленарната зала от групата на Движение за права и свободи започнаха да беседват с премиера отвън протокола. Делян Пеевски също беше част от народните представители, с които Петков замени няколко думи.

В формалното лъчение в Народното събрание не се чува какво си приказват министър председателят и депутатът, само че наподобява, че Делян Пеевски споделя на Кирил Петков " да внимава с паспорта ".

Пред публицистите Петков изясни, че е споделил на Движение за права и свободи: " Вярвайте ни, че ние като коалиция внесохме този законопроект и ние сме напълно за цялостното разкритие за златните паспорти ".

" Пред Карадайъ, Делян Пеевски и управлението на Движение за права и свободи, министър председателят пое корав ангажимент да бъде признато препоръчаното от Движение за права и свободи законодателство за цялостна възбрана и инспекция на всички издадени така наречен “златни паспорти”и даде обещание да обезпечи поддръжката на болшинството в Парламента за приемането на законодателните оферти на Движение за права и свободи ", написаха от Движение за права и свободи в позиция до медиите.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР