Изключително важно е в Европа да имаме представители, които непрекъснато

...
Изключително важно е в Европа да имаме представители, които непрекъснато
Коментари Харесай

Деница Симеонова: През последните 10 месеца възнагражденията у нас са растели най-бързо в целия ЕС

„ Изключително значимо е в Европа да имаме представители, които непрестанно водят разговор с българските жители. Обясняват им кои решения са положителни и за какво “, съобщи пред Нова ТВ Деница Симеонова - претендент за народен представител и евродепутат от ПП-ДБ.

Според нея през последните 10 месеца възнагражденията у нас са растели най-бързо в целия Европейски Съюз.

„ Бъдещето на България би трябвало да е обвързвано с промени. Да няма уредени състезания и кухо опазване на здравето. ПП–ДБ се стреми към проевропейско развиване, Европа би трябвало да е по-близо до нас. Работата на служебните кабинети не трябва да поврежда развиването на страната “, счита тя.

По думите ѝ партията желае привикване на изключително съвещание на Народното събрание, тъй като би трябвало да бъде отговорено на въпроса за какво въобще е било упоменато 10% нарастване на пенсиите.

„ Хората са обезпокоени, че може би растежът ще ги ощети с към 8 лв. на пенсионер. Искаме бистрота и да се знае какво се случва. Има работещо Народно събрание, депутатите получават заплати и би трябвало да влязат в ролята на надзор на властта “, разяснява Симеонова.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР