Посолството на Русия в България започна кампания за събиране на

...
Посолството на Русия в България започна кампания за събиране на
Коментари Харесай

Наглост: Митрофанова събира пари за руската армия - мародери, убийци и крадци

Посолството на Русия в България стартира акция за събиране на пари за съветските бойци и техните фамилии.

На формалната фейсбук-страница е оповестен апел на дипломат Елеонора Митрофанова, адресирано до " всички искащи " за финансова поддръжка на руснаците, който е илюстриран с лентичка, във формата на буквата Z.

Вижте текста на фейсбук страницата само че съветското посолство:

" Всички искащи ще могат да поддържат военните, участващи в специфичната интервенция посредством благотвотворителна фондация " ЗаЩИТа ".

◽️ Благотвотворителната фондация " ЗаЩИТа " е основана за оказване на всестранна помощ и обезпечаване на спомагателни ограничения на обществена поддръжка на военните и фамилиите им за сметка на доброволни дарения от физически и юридически лица.

◽️ За приемане на парични средства са открити сметки в банковете " Промсвязьбанк ", " Сбербанк " и " Банк ВТБ ".

 kampaniya.jpg
Кампанията на съветската дипломатическа задача в София, начела с Митрофанова е част от хибридната война на Кремъл и мръсна агитация, която Русия не стопира да води в България и посредством своите дипломати. В нея Митрофанова желае да показа палачите в една мракобесна война за жертви, а от българите се чака да проявим състрадание и благосклонност към съветските мародери, които убива и изнасилват, крадат и разрушават безнаказано в разнообразни краища на Украйна. Престъпления към човечеството, които ще бъдат съдени в интернационалните съдилища. Подобна безочливост не просто не може да бъде позволена, тя заслужава да бъде наказана от българското общество и институции на страната ни, която споделя евроатлантическите правила и полезности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР