Последната по-дългогодишна връзка на Леонардо ди Каприо бе с ,

...
Последната по-дългогодишна връзка на Леонардо ди Каприо бе с ,
Коментари Харесай

Когато предполагаемата приятелка на Лео ди Каприо не се притеснява да покаже гърдите си

Последната по-дългогодишна връзка на Леонардо ди Каприо бе с, с която обаче след пет години дружно се разделиха през август 2022 година Оттогава насам в медийното пространство циркулираха догатки, че артистът е имал връзки с  и, само че в последна сметка нито едно от тях не бе доказано.
 Леонардо ди Каприо и Лили Гладстон - звездите от Killers of the Flower Moon на корицата на английския Vogue
Коя е мистериозната жена до Леонардо ди Каприо на корицата на Vogue

Какво показа артистът за идния филм Killers of the Flower Moon

В началото на август обаче Лео ди Каприо бе видян в Ибиса, Испания, в компанията на друга жена - 25-годишният италиански модел Витория Черети. Според Page Six те са купонясвали дружно в клуб и са се целували, а няколко седмици по-късно са пътували към Калифорния. В Санта Барбара пък са били видени да пият кафе и да хапват сладолед.

И от този момент двамата очевидно много постоянно се виждат, защото предходната седмица са участвали дружно и на празненството на Vogue World: London. Отново източник на Page Six твърди, че там двамата са си говорили и танцували цяла вечер и по думите му не става въпрос просто за краткотраен романс. " Те прекарват много време дружно през последните няколко месеца и им е прелестно да се опознаят на по-дълбоко равнище ", издава още информаторът.
 Леонардо ди Каприо и Витория Черети - това ли е новото гадже на артиста
Това ли е новото 25-годишно гадже на Леонардо ди Каприо

Актьорът още веднъж е заловен в крачка

Според различен източник  е подкрепял Витория и в родната ѝ Италия, където е дефилирала на няколко фешън подиума по време на Седмицата на модата в Милано. Именно на откриването на галерия в Palazzo Reale в италианския град Витория Черети се е появила с визия, с която оставя оставя малко на въображението. 

На фотоси от събитието виждаме, че брюнетката е заложила на черно облекло, като горнището обаче е транспарантно и разкрива изцяло гърдите ѝ. Моделът е избрала гримът ѝ също да бъде самоуверен, като е подчертала върху очите си, които са мощно опушени в черно. Косата ѝ обаче е оставена да се спуска върху раменете на леки, небрежни талази.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР