Зрелищна женска битка ще се разрази на грандиозния финал на

...
Зрелищна женска битка ще се разрази на грандиозния финал на
Коментари Харесай

Коя ще е Кралицата на „Денсинг старс“? Предстои зрелищна женска битка!

Зрелищна женска борба ще се развихри на грандиозния край на „ Денсинг старс “ тази вечер. За купата ще се борят олимпийската шампионка Ивет Горанова, синоптичката Натали Трифонова, неврологът доктор Неделя Щонова и поп дивата Дара, само че единствено една от тях ще прегърне блестящия трофей.

След броени часове четирите красиви и амбициозни звезди и техните сътрудници ще се развихрят на паркета в невиждано шоу. Силите сред двойките са съвсем изравнени и изборът на феновете ще бъде извънредно сложен. Техният избор ще дефинира кои ще са кралят и кралицата на дансинга.

Ивет, Натали, Неделя и Дара, и половинките им стигнаха под върха след три месеца на тежки подготовки и мъчителни травми, а по пътя към финала съумяха да победят 12 двойки.

Всички те обаче са имали своите ужасяващи моменти при подготовката на танците.

Синоптичката, която е спрягана за предупреден победител на танцовото шоу и по която въздишат не един и двама мъже, показа, че поради връзките си с колегата си насмалко е щяла да се откаже от конкуренцията.

По думите ѝ и двамата са мощни и сложни характери, също така са и огромни инати. Затова, когато в залата настъпи напрежение и някой се разсърди, по никакъв метод не отстъпва. С Димитър даже стигнали до безпределно сериозен миг, когато русокоската към този момент била на косъм да си тръгне.

Е, популярност богу, феновете към момента имат шанса да я гледат, евентуално тъй като, когато с Митко стъпят на сцената, се трансформират в екип, който се бори за победа. Според Натали Трифонова освен уменията в танците са значими в “Денсинг Старс ”. Едно от най-ценните неща в тази ситуация е да умееш да изградиш постоянна връзка с колегата си и да можеш да му се довериш напълно, изповяда тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР