29-годишната фолкпевица днес няма нищо общо с това, което беше

...
29-годишната фолкпевица днес няма нищо общо с това, което беше
Коментари Харесай

Диона смени лицето си, вече не прилича на себе си

29-годишната фолкпевица през днешния ден няма нищо общо с това, което беше при започване на кариерата си. Тя безусловно смени лицето си. Изпълнителката май си е резнала и носа, тъй като наподобява много по-тънък и завършен от този, който виждаме на по-старите ѝ фотоси.

Диона стартира с модификацията още преди години. Първо си постави силиконови импланти в гърдите, по-късно попълни устни с хиалуронов филър, има изкуствена коса, мигли и нокти, а за похлупак - предизвикателно и безочливо държание.

Да си напомним, че преди две седмици стартира делото против чалгаджийката, което се гледа от Софийския областен съд.

Диона е упрекната, че на 24 януари, към 4 сутринта, е карала „ Порше “ по ул. „ Даскал Стоян Попандреев “ в София, когато е спряна за полицейска инспекция. Полицаите ѝ създали тест за опиати, който отчел позитивен резултат. След това Диона е съпроводена до болница, където дала проби за проучвания.

Резултатите от химико-токсикологичната експертиза посочили, че тя е карала след приложимост на кокаин. Предвиденото наказване е „ отнемане от независимост “ от 1 до 3 години и санкция от 500 до 1500 лв.. Делото ѝ беше планувано за 4 юни. Очаква се фолкаджийката да се размине единствено с санкция и условна присъда. В обществените мрежи се питат дали колата на певицата е иззета, само че никой не дава отговор на този въпрос.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР