Португалският фризьор Рикардо Маркес Ферейра, известен с работата със звезди

...
Португалският фризьор Рикардо Маркес Ферейра, известен с работата със звезди
Коментари Харесай

Фризьорът на Кристиано Роналдо е бил брутално убит

Португалският коафьор Рикардо Маркес Ферейра, прочут с работата със звезди като Кристиано Роналдо, е открит мъртъв в хотел в Цюрих, съгласно португалския вестник "Correio da Manha ".
Служителка на хотела е намерила безжизненото тяло на коафьора в петък, в ранния следобяд, когато трябвало да почисти стаята.
Според изданието, тялото му е било покрито с кръв, като личали следи от пострадване с нож. Предполага се, че е бил грубо намушкан.
Жената, която е трябвало да почисти стаята, е декларирала, че с изключение на голямото количество кръв, е усетила и мощна миризма на алкохол.
Рикардо Маркес Ферейра отседнал в хотела в понеделник, като това не първото му посещаване. Въпреки че мястото няма кой знае какъв брой добра известност, поради региона, в който се намира. Свидетели разказали, че фризьорът бил с другар в стаята, където имало счепкване. Други клиенти на хотела даже се оплакали.
Оръжието на закононарушението не е открито, а полицията е употребила и кучета, които да потърсят улики в близост.
Маркес Ферейра е известен измежду португалските звезди, защото е бил доста издирван от известните персони, измежду които и Кристиано Роналдо.
Стилистът се мести да живее в Швейцария преди две години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР