Пет жени, които са оставили само по 50 паунда от

...
Пет жени, които са оставили само по 50 паунда от
Коментари Харесай

Внучките, на които дядо им е оставил само 50 паунда, сега дължат 220 000 паунда съдебни разноски

Пет дами, които са оставили единствено по 50 паунда от голямото положение на дядо си, в този момент са наказани да платят 220 000 паунда правосъдни разходи.

Преди Фредерик Уорд старши да почине на 91-годишна възраст през 2020 година, отхвърли на внучките си големи суми от положението си от £500 000, защото те не го посещаваха повече. Петте сестри Карол Гоуинг, Анджела Сейнт Марсилия, Аманда Хигинботам, Кристин Уорд и Джанет Пет настояват, че е трябвало да получат повече от каузи на починалия си татко от парите на дядо им.

Разстроени, че са им дадени по £50 в пликове от техния чичо Тери, те съдят чичо си и вуйна си в съда. Но делото им в последна сметка беше отхвърлено от арбитър от Върховния съд, който сподели, че е „ рационално “ дядото да им откаже по-големи дялове от положението си.

Сега сестрите са наказани да платят към £220 000 правосъдни разходи, откакто не съумяха сполучливо да получат правосъдната си борба, финансирана от наследството на починалия им дядо. Фредерик старши, някогашен боец, описван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР