Ако вече разчитате силно на смартфон с Android, една от

...
Ако вече разчитате силно на смартфон с Android, една от
Коментари Харесай

6-те най-добри смарт часовника за собствениците на телефони с Android през 2024 г.

Ако към този момент разчитате мощно на смарт телефон с Android, една от най-хубавите вложения, които можете да извършите, е в комфортен за Android смарт часовник. Тези съоръжения отиват надалеч оттатък проявлението тутакси и датата: Мислете за връзки, работливост, здраве, фитнес и авангардни функционалности за сигурност. В доста случаи вашият часовник може да се оправи със същите задания, които постоянно изпълнявате на телефона си.

Най-новите интелигентни часовници са освен богати на функционалности и са издръжливи, само че също по този начин са доста персонализирани. Всички имат взаимозаменяеми каишки за часовници и персонализирани циферблати. Освен това нормално можете да инсталирате персонализирана селекция от приложения – тъкмо както на смарт телефон – с цел да дадете на часовника спомагателна функционалност.

Най-добрият смарт часовник с Android като цяло: Samsung Galaxy Watch 6 Classic Най-добрият бюджетен смарт часовник с Android: Amazfit Bip 5Най-добрият смарт часовник на Гугъл: Гугъл Pixel Watch 2Най-добрият см...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР