Съобщено е, че Меган Маркъл е в сълзи“ заради несправедливата

...
Съобщено е, че Меган Маркъл е в сълзи“ заради несправедливата
Коментари Харесай

Меган Маркъл „в сълзи“ заради „несправедливата критика“ към American Riviera Orchard

Съобщено е, че Меган Маркъл е „ в сълзи “ поради „ несправедливата рецензия “ към новата й марка за метод на живот American Riviera Orchard.

Херцогинята на Съсекс разгласи новото си бизнес начинание през март и в началото подразни почитателите с неразбираеми детайлности за марката си. В загадъчно видео, което беше изобретателно снимано в имението на нея и принц Хари в Монтесито, херцогинята на Съсекс можеше да бъде забелязана да готви в кухнята, както и да се разхожда из обилната територия на фамилния им дом. Подробности за това какво ще продава Меган скоро се появиха и с изключение на кухненски и домашни такъми, майката на две деца планираше да пусне лична линия от масла, ядкови масла, конфитюри и консерви, както и аромати за дома и обзавеждане.

Суетнята към новата марка на херцогинята скоро утихна и откакто Меган не даде повече детайлности за това по кое време American Riviera Orchard в последна сметка ще бъде задействана, тя беше принудена да се приготви за голяма PR акция, с цел да я усъвършенства и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР