Лили Алън получи паникьосан имейл от малката си дъщеря в

...
Лили Алън получи паникьосан имейл от малката си дъщеря в
Коментари Харесай

Лили Алън разкрива паникьосан имейл от дъщеря си Етел, 12, след училищна аларма

Лили Алън получи паникьосан имейл от дребната си щерка в учебно заведение – само че скоро стана ясно, че в действителност няма защо да се тревожи.

Етел, на 12 години, изглеждаше разтревожена, само че единствено тъй като планът й очевидно се беше изплъзнал от мозъка й. Очевидно не й беше разрешено да употребява телефона си и се свърза с майка си на компютър в час, тя изпрати SOS до най-хубавия човек за работата и певицата реши да разгласява размяната на известия в Instagram.

A Екранната фотография на грубия имейл без тематика гласи: „ Какъв културен или обичаен танц от pour family. “ Лили озаглави каченото: „ Когато детето ви ви изпрати имейл от учебно заведение в суматоха за план, който би трябвало да бъде през днешния ден “. Тя не ни остави да гадаем и я избави с няколко саркастични видеоклипа в YouTube. Младежът евентуално е същинска помощ от родителя си, в случай че се вземат поради последните мнения.

Миналия месец певицата от Smile призна, че е сложила себе си в първа класа, а щерка си в икономична за полет до Лондон. Седмици преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР