Клеър Суини си взема почивка от ролята си в Coronation

...
Клеър Суини си взема почивка от ролята си в Coronation
Коментари Харесай

Клеър Суини си взема почивка от ITV Coronation Street, за да се завърне с конкурентен канал

Клеър Суини си взема отмора от ролята си в Coronation Street, с цел да снима друго телевизионно шоу на конкурентен канал.

Актрисата, Каси Плъмър от дългогодишната сапунка, ще напусне за известно време, до момента в който снима мистериозния сериал на Канал 5 The Good Ship Murder. Тя ще отсъства единствено към седмица, с цел да играе роля в шоуто, в което вземат участие и дуото на Кори Катрин Тилдесли и Шейн Уорд.

Програмата дава обещание още повече слънце, море и злокобни сюжети, когато се завръща. Динамичното комбиниране на кабаретния артист, трансформирал се в детектив Джак Грейлинг, изигран от Шейн, и неистово амбициозния първи офицер Кейт Уудс, изиграна от Катрин, ще се завърне още веднъж. също ще се завърне, до момента в който звездата от Hollyoaks Рос Адамс ще се причисли към актьорския състав като новия воин Колин Смолууд, а сериалът ще види и голям брой гост-звезди, които ще се причислят към пътуването. Първата поредност се радваше на огромен триумф и имаше междинна публика от 2,1 милиона.

Ще бъде включена о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР