Локомотив София победи с 3:0 като гост Берое и си

...
Локомотив София победи с 3:0 като гост Берое и си
Коментари Харесай

Локомотив остава в елита

Локомотив София победи с 3:0 като посетител Берое и си обезпечи присъединяване в Първа лига и през идващия сезон. Столичани сигурно ще завършат сезона rизвън последните 3 места, откакто към този момент имат актив от 36 точки.

Столичани бяха доста по-активни и поведоха в резултата след единствено четвърт час игра посредством Кевин Маи. Енцо Еспиноса подаде неопределено от тъч към Хуан Пабло Саломони, който се опита да почисти топката. Тя рикошира в крайници на Кевин Маи и влезе в опразнената от Родриго Ачинели врата, предава БНР. 

В 37-ата минута домакините пропуснаха добра опция да изравнят резултата, когато Вини Трибуле беше изведен самичък против Александър Любенов, който съкрати ъгъла и се оправи с заплахата.

Локомотив София удвои преднината си три минути преди края на първата част, откакто Симеон Мечев комбинира с Франса. Той мина през двама бранители на домакините и навлезе в наказателното поле и прати топката отблизо разстояние в мрежата.

След почивката " зелено-белите " пробваха да върнат най-малко един гол, само че получиха ново попадение във вратата си. 

В 69-ата минута Мечев изведе Димитър Митков в наказателното поле на старозагорци и нападателят шутира от дребен ъгъл, само че Ачинели съумя да отрази. Топката се озова в краката на Стефан Ламбезе, който елементарно се разписа за 3:0.

Десет минути по-късно Франсиско Сагардия избута съперник, поради което получи втори жълт и надлежно червен картон, оставяйки Берое в понижен състав.

Берое приключва сезона на 11-та позиция в класирането.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР