Популярният актьор и певец Руслан Мъйнов успя да се справи

...
Популярният актьор и певец Руслан Мъйнов успя да се справи
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов разкри как се справи с коремчето и излишните килограми. Просто включи в менюто си тази подправка

Популярният артист и артист Руслан Мъйнов съумя да се оправи с един от проблемите, измъчващи най-вече звездите от дребния и огромния екран – непотребните килограми. След доста опити, разнообразни диети и хранителни режими, Мъйнов най-сетне е стигнал до правилния отговор. За задачата той е заложил на една екзотична, само че доста потребна фалшификация, която набира все по-голяма известност у нас. Става дума за куркумата, която прави чудеса, а използването й е обвързвана с овкусяването както на салати, по този начин и на съществени ястия. Руслан Мъйнов е заложил на рецепта за чудодейна напитка с куркума, която включва още няколко здравословни съставки. Приговя се от следните артикули: 1 чаена лъжичка куркума; 1 супена лъжица настърган джиндифил; 1 чаена лъжичка надробен черен пипер; 1 ябълка; мед и лимон на усет.

За приготвянето на напитката е нужно да загреем половин литър вода и откакто заври, да прибавим джинджифила и нарязаната на късчета ябълка.

След като сместа поври 3-4 минути се смъква от огъня и се прибавят куркумата и черният пипер. На тенджерата се слага похлупак и откакто изстине, се овкусява с мед и лимон, след което се прецежда. Напитката се приема половин час преди хранене по половин до една кафена чашка. Пред сътрудници Руслан Мъйнов споделя, че с изключение на за намаляване, тя прави чудесна работа за усилването на имунитета и по-добрата работа на сърдечно-съдовата система.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР