Сара Ланкашър се радва на дълга десетилетия кариера като актьор

...
Сара Ланкашър се радва на дълга десетилетия кариера като актьор
Коментари Харесай

Животът на Сара Ланкашър след Хепи Вали – отстъпление от актьорството към признание

Сара Ланкашър се радва на дълга десетилетия кариера като артист и неотдавна беше препоръчано, че вместо това може да работи зад камерата, с цел да продължи напред.

59-годишният артист стана прочут с ролята на Ракел Уотс на Coronation Street. Първоначално тя се появява в шоуто на ITV от 1991 до 1996 година, преди да се завърне за малко през 2000 година Въпреки че неотдавна загатна, че в никакъв случай няма да повтори ролята, Сара се споделя, че е „ доста горда “ от времето си в обичания дълго- управлява сапунена опера.

Тя продължи да работи през десетилетията след напускането на шоуто и взе участие в няколко високопоставени плана през годините. Те включват драмата на BBC Happy Valley, която стартира през 2014 година и приключи предходната година с третия си сезон.

Сара управлява актьорския състав като Катрин Каууд, с присъединяване на Джеймс Нортън и Сиобан Финеран. Получи доста самопризнание и съгласно Deadline беше второто най-гледано телевизионно шоу в Обединеното кралство предходната година с последния си сезон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР