Имън Холмс успокои страховете на феновете си, които се притесняваха,

...
Имън Холмс успокои страховете на феновете си, които се притесняваха,
Коментари Харесай

Имън Холмс заглуши слуховете за „раздяла“ със сладка снимка със съпругата си Рут Лангсфорд

Имън Холмс успокои страховете на почитателите си, които се притесняваха, че се е разделил със брачната половинка си Рут Лангсфорд, като показа щастлива фотография, на която са дружно.

64-годишният ефирен оператор е женен за водещата на Loose Women Рут от 2010 година и двойката е доста обичана поради спокойния си и другарски романс. Когато водеха взаимно „ Тази заран “, почитателите постоянно изпадаха в нервност, защото Иймън пускаше вицове за 64-годишната си брачна половинка – до момента в който дуото също по този начин печелеше похвали за метода, по който внимателно се справяха с сензитивните тематики в дългогодишния ITV шоу.

Но през последните седмици почитателите са загрижени, че Иймън и Рут не са видяни дружно. Сред почитателите се сътвори скрит план, когато Иймън показа фамилна фотография предишния месец, като мнозина означиха, че Рут не е взела участие в здравословната фотография.

Водещият на GB News показа фотография на най-големия си наследник - който той споделя с някогашната си брачна половинка Габриеле, с която се раздели през 1994 година - и с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР