Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган направи специално послание

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган направи специално послание
Коментари Харесай

Ахмед Доган със специално послание към пострадала Турция, дари 1 млн. лири 



Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган направи особено обръщение към потърпевшия турски народ и подари 1 млн. лири за възобновяване на страната.

Новината заяви в персоналната си Фейсбук страница водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той разгласява специфичното обръщение на Доган към турския народ.


Солидарността в света приказва за престижа на Турция, споделя Доган. По думите му сторията на Република Турция е трасирана от доста проблеми и провокации, само че тя постоянно е намирала излаз в единството и заедността на нацията, добавя почетният ръководител на Движение за права и свободи.

" Самият факт, че за броени часове и дни Р Турция получи солидарността на огромна част от света, приказва извънредно доста за нейния престиж в актуалния свят. За това самопризнание всички вие имате място и роля. И ние, като представители на Турския свят, се гордеем с това.

Позволявам си да направя подаяние от 1 милион турски лири за потърпевшите. Приемете го като израз на състрадание и шерване на вярата ви за излекуване и сигурност на вашия живот ", разгласи Доган.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР