Районен съд – Благоевград глоби с1050 лв. мъж от Банско,

...
Районен съд – Благоевград глоби с1050 лв. мъж от Банско,
Коментари Харесай

Съдът в Благоевград глоби с 1050 лв. банскалия, шофирал в насрещното платно на АМ „Струма“ при Симитли

Районен съд – Благоевград санкции с1050 лева мъж от Банско, сниман да кара в насрещното придвижване на Автомагистрала „ Струма “.

Той бил сниман с мобилен телефон от различен водач да прави неразрешената и рискова маневра в региона на сресторант край Симитли на 4 август 2023г. Водачът на лек автомобил „ Опел Зафира “ направил противоположен завой и тръгнал в насрещното платно, било същински шанс, че не е станал случай.

Шофьорът, който снимал с телефона си, изпратил клипа до медиите. След като бил излъчен, е формирана полицейска инспекция, при която е открито, че нарушителят е Г. Б. от Банско. На база на клипа и свидетелските показания на банскалията, който го снимал, му е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата. Впоследствие е издадено наказателно разпореждане от шефа на КАТ, в което е наложена санкция от 1050 лева, отнемане от брошура за 3 месеца и лишаване на 15 контролни точки. Той обжалвал наказването в Районен съд – Благоевград.

По време на съдебнозаседание е изгледан и видеоклипът. След разбор на събраните доказателства арбитър Екатерина Николова смята, че нарушаването е несъмнено открито, и удостоверява наказателното разпореждане като законосъобразно. Решението предстои на обжалване пред Административен съд – Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР