Приготвянето сутрин понякога може да бъде истинско предизвикателство, защото сте

...
Приготвянето сутрин понякога може да бъде истинско предизвикателство, защото сте
Коментари Харесай

Жена се изпарява, докато съпругът й твърди, че оставянето на сутиена й върху радиатора е неуместно

Приготвянето заран от време на време може да бъде същинско предизвикателство, тъй като сте притиснати от време, пробвайки се да подредите децата, до момента в който се пробвате да стигнете до работете в точния момент - тъй че ще извършите всичко, с цел да улесните рутината си.

Една жена обаче остана объркана, когато брачният партньор й се намеси в тествания й утринен проект и й сподели, че би трябвало да спре да си потегля сутиена й върху радиатора в банята.

Тя сподели, че той е твърдял, че това е „ табу “ и „ неуместно “ заради нейния доведен наследник, само че тя го отвърна, като сподели, че той няма проблем да остави употребяваните си боксерки в близост, с цел да може някой различен да почисти, като сподели, че счита, че брачният партньор й е изцяло неблагоразумен.

В Mumsnet тя изясни: „ Всяка заран се обличам в банята след душ. Вечерта преди този момент оставям облеклата си на радиатора в банята, в това число сутиена си, тъй че да са топли, когато пристигна отоплението откакто изляза от душа.

„ Съпругът ми беше свалил сутиена ми тази заран, когато стана п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР