СподелиКоалиция Продължаваме промяната – Демократична България“ откри предизборната си кампания

...
СподелиКоалиция Продължаваме промяната – Демократична България“ откри предизборната си кампания
Коментари Харесай

Денков от Шумен: Увеличихме доходите и пенсиите. Не бива този напредък да спре!

Сподели
Коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ откри предизборната си акция в Шумен и показа листата си за парламентарните избори.

Радвам се, че откриваме акцията тъкмо през днешния ден, на 11 май, на празника на града и на светите братя Кирил и Методий, сподели лидерът на листата Николай Денков. Фактът, че сме избрали този празник, демонстрира, че Шумен, с изключение на доста история, има и ярко бъдеще, уточни той и добави, че когато се комбинира историята с просвета, култура и просвета, то това „ оформя “ нашите деца и обезпечава бъдеще на града и на България.

Денков напомни главните триумфи на постоянното държавно управление, което оглавяваше. „ Когато заговорим за главните ни резултати и достижения, виждаме, че хората схващат, че си е коствало. Увеличението на приходите, в това число на пенсиите, безплатните медикаменти, стъпките за по-достъпно и качествено обучение и опазване на здравето, поддръжката за бизнеса и за промишлеността, невижданите средства, които отпуснахме за общински капиталови планове и за културата, демонстрират, че имаше грижа във всички тези браншове “, уточни той. По думите му не трябва да се позволява този прогрес да спре или още по-лошо – да тръгне обратно. „ Имаме сигнали, че това може да се случи. Затова на тези избори имаме потребност от поддръжка “, сподели още лидерът на листата.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР