С водосвет на Светла събота кандидатите за народни представители от

...
С водосвет на Светла събота кандидатите за народни представители от
Коментари Харесай

Делян Добрев на старта на кампанията в Хасково: На експериментите трябва да се сложи край. Екипът на ГЕРБ-СДС е най-подготвеният да управлява

С водосвет на Светла събота претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС в Хасково дадоха публично начало на предизборната си акция. Лидерът на мощния тим с №22 Делян Добрев напомни, че към успехите си ГЕРБ потегля с Божията благословия и това носи триумф освен на партията, само че и на България.
 
 Делян Добрев и Георги Станков Делян Добрев и Георги Станков Източник: Политическа партия ГЕРБ
" Ние знаем и сме потвърдили по какъв начин най-добре може да се ръководи страната в интерес на хората. Това ни разграничава от всички останали партии ", съобщи Делян Добрев.
 
" Всички видяхме по какъв начин се управляваше през последните три години. На тези опити би трябвало да се постави край! Най-жалкото от всичко е, че от три години върви новият програмен интервал. През това време България е усвоила едвам четири % от средствата. Останалите 96% стоят в Брюксел. Няма планове, няма инфраструктура, няма пари за хората ", сподели Делян Добрев и добави: " Мен в случай че ме питате, има единствено един единствен човек в България, който може да реализира това и той се споделя Томислав Дончев ".
 
 Делян Добрев на старта на акцията в Хасково: На опитите би трябвало да се постави край. Екипът на ГЕРБ-СДС е най-подготвеният да ръководи Делян Добрев на старта на акцията в Хасково: На опитите би трябвало да се постави край. Екипът на ГЕРБ-СДС е най-подготвеният да ръководи Източник: Политическа партия ГЕРБ
Делян Добрев е безапелационен, че екипът на ГЕРБ-СДС е най-подготвеният, който може да реши насъбраните проблеми в страната.   " След няколко дни се навършва една година от възобновяването на градежа на църквата в кв. " Орфей " и всички вярващи в Хасково виждаме, че тази наша фантазия за нов храм в града се сбъдва с високи темпове. Ние ще продължим да поддържаме градежа на храма, както го вършим и досега ", увери лидерът на тима с № 22 в бюлетината. 
 
 Кметът на Хасково Станислав Дечев Кметът на Хасково Станислав Дечев Източник: Политическа партия ГЕРБ
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР